Dust Shelter Finland Oy

Dust Shelter Finland Oy (DSF) on perustettu 17.9.2013. Toiminta juontaa juurensa rakennusten purku- ja korjausrakennustöissä vuodesta 2008 toimineen yrittäjän Joni Vehniäisen idean jalostumisesta liiketoiminnaksi. DSF:n tuotteina ovat DSS-tuoteperheen uudelleen käytettävät ja kustannustehokkaat osastointiin ja työmaarajauksiin tarkoitetut kosteus- ja sääsuojausratkaisut.

Liikeideana on korjausrakentamisessa syntyvien pölyhaittojen vähentäminen ja tilojen helpompi osastointi sekä  uudisrakentamisessa olevien julkisivuaukkojen suojaaminen ja lämpöeristäminen. Toteutamme parempien  työolosuhteiden aikaansaamiseksi innovatiivisia seinäke- ja ovirakenteita Suomeen ja vientimarkkinoille.

Tuotteet on suunniteltu asiakastarvelähtöisesti ja vankalla toimialan tuntemuksella. DSF:ssa on tunnistettu asiakaspalautteita hyväksikäyttäen rakennustoiminnan keskeisiä haasteita, joita ovat pölynhallinta, syntyvän rakennusjätteen suuri määrä, työturvallisuusongelmat, energiahukat ja suojaustoimenpiteet. DSF:n vahvuuksia ovat innovatiiviset ja patentoidut tuotteet ja toimiva ja kokonaisedullinen suojausratkaisu.

DSF:n tuotteet korvaavat lähes täydellisesti öljypohjaiset suojausmateriaalit. Kehitetyt tuotteet parantavat huomattavasti myös energiatehokkuutta, hiilijalanjälkeä ja työsuojeluun liittyviä tekijöitä. Lisäksi tuotteita hyödyntämällä on mahdollista lyhentää projektin läpimenoaikaa, jolloin saavutetaan huomattavia kustannussäätöjä.

Vuonna 2015 yritys voitti Vuoden laatuinnovaatio -kilpailussa mikroyritysten sarjan 1. sijan kansallisella tasolla ja 2. sijan kansainvälisellä tasolla saaden presidentti Sauli Niinistön kunniamaininnan.

Vuoden 2015 kansainvälinen laatuinnovaatio -palkinto