Track Record

Menestystekijät

DS-järjestelmä tuo kokonaisvaltaisia etuja prosessilogistiikan, taloudellisuuden, työturvallisuuden ja ekologisuuden näkökulmista tarkasteltuna.

 1. Resurssitehokkuutta

  DS-järjestelmän avulla yritys saavuttaa merkittävää resurssitehokkuutta nopean ja työkaluvapaan asennuksen, kokoonpanon muunneltavuuden sekä tehokkaan logistiikan ansiosta. Järjestelmän uudelleenkäytettävyys tarjoaa myös merkittäviä ympäristöhyötyjä, kun suojauksesta ei aiheudu lainkaan jätettä.

  Vuokraukseen perustuva liiketoimintamallimme tarjoaa käyttöönne aina tarpeen mukaisesti mitoitetun järjestelmän oikea-aikaisesti, jolla vältetään toimintaa rasittavat hankinta- tai ylläpitokustannukset.

 2. Asennus- ja tuotetehokkuus

  DS-järjestelmän asennus työkohteessa ei edellytä erillisiä työkaluja ja elementti voidaan asentaa tai purkaa jopa alle minuutissa. Saumattomasti toisiinsa integroituvien elementtien avulla suojausrakennetta voidaan vaivattomasti muunnella muuttuvien järjestelyiden tai työkohteiden eri vaiheiden edellyttämällä tavalla. Kokonaisuus voidaan aina sovittaa kohteen ehdoilla.

  Tiivis rakenne ja tehokas lämmöneristyskyky takaa myös miellyttävät työskentelyolosuhteet vallitsevista sääolosuhteista riippumatta.

 3. Säästöt

  DS-järjestelmän käyttö tuottaa säästöjä kaikista kustannusnäkökulmista tarkasteltuna:

  • Nopea asennus, siirto ja purku säästää jopa 95% aikaa perinteiseen teippi-rima-pressu -menetelmään verrattuna.
  • Tuotteen tehokas lämmöneristysominaisuus vähentää energiankulutusta jäähdytys- tai lämmitystarvetta pienentämällä.
  • Järjestelmän käyttö vähentää merkittävästi rakennusjätteen syntymistä, joka tuottaa säästöjä materiaalien hankintahintojen, niiden kierrätysmaksujen ja pienemmän loppusiivoustarpeen muodossa.
  • Tarveperusteinen vuokrausjärjestelmä kohdistaa suojauskulut tosiasialliseen tarpeeseen – ei hankinta-, varastointi- tai ylläpitokuluja.
  • Laadukas tulen-, sään- ja iskunkestävä rakenne lisää työturvallisuutta rakennuspaikalla, joka vähentää tapaturmien ja onnettomuuksien riskiä.

 4. Energiatehokkuutta

  DS-järjestelmän elementit muodostavat tiiviin kokonaisuuden, jonka ansiosta osastoiduissa kohteissa sekä ilmanlaatua että energian kulutusta pystytään hallitsemaan tehokkaasti. Konsepti on myös tehokas ratkaisu rakennuspaikan kosteus- ja sääsuojausongelmiin, täyttäen myös ympäristöministeriön ja EU:n asettamat tiukummatkin ympäristönormit.

Innovaatiojohtajuutta

Ainutlaatuiset DS-tuotteet on palkittu lukuisin innovaatiopalkinnoin niin kotimaassa kuin Euroopassakin ja ne on patentoitu kaikkialla maailmassa. Korkeiden laatuvaatimustensa ansiosta ne täyttävät tiukimmatkin EU-standardit ja säädökset, kuten 2008 voimaan tulleen ilmanlaatua ja sen parantamista koskevan EU-direktiivin (2008/50/EY). Tuotteet noudattavat myös alati tiukentuvia kansallisia säädöksiä, kuten Suomen VNp 629/94-44§, VNp 1380/94 sekä STM/ työturvallisuuslain 738/2002.

Liikelaitos Stara
Hartela logo
Chantiers de L´Atlantique logo
YIT rakennusyritys logo
SRV logo
Peab logo
Track Record

Vaiheita matkaltamme kohti markkinajohtajuutta

Q2 2017

Membership of Cleantech Finland, accept process NGO confederation of Finnish industries (EK)

Q2 2017

EU Horizon 2020 Phase II (Q2/2017), internationalization funding paper 2,5 M€ agreed to decision pipeline (Q2/2017). Decision fork (16.5.2017-5.9.2017)

2017

The centres for economic development, transport and environment (ELY) internalization program acception with 45.000 € support decision.

2016

Rent deal with pilto product to SRV.

Q2 2016

Anchor Investor.

2016

International Quality Innovation Awards prize winner.

2016

Rent deal with pilot product to Peab.

2015

National Quality Innovation competition winner.

2015

EU Horizon 2020 Phase I (passed and done), marketing and competition analyze/survey.

Kokemuksia

Mitä meistä sanotaan

SWITCH THE LANGUAGE
DS Product

DS Product on maailmanlaajuinen cleantech-markkinajohtaja rakennusalan suojaseinäjärjestelmissä. Tuotteemme ovat EU:n tiukimpien standardien ja määritelmien mukaisia ja kansainvälisesti patentoidulle DS-tuotekonseptille on myönnetty lukuisia innovaatiopalkintoja sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.